Hebt u een groothandel in bouwbenodigdheden, dan hebt u inmiddels wel ontdekt dat u niet meer zonder webshop kunt. Ook al gaat Nederland in lockdown, de vraag naar uw bouwmaterialen en gereedschappen blijft onverminderd groot. Het is dus verstandig om daar goed op in te springen. Natuurlijk kunt u, door uw buurmeisje of neefje, een webshopje laten bouwen. Dat zal misschien werken. Toch is het verstandiger om even verder door te denken en te gaan voor een echt goede webshop. Met de B2B webshop Magento hebt u een echt goede webshop die niet alleen voor de klanten, maar ook voor u, gemakkelijk in gebruik is. Wanneer u deze dan laat koppelen met een PWA developer komt u ook nog eens goed in de zoekmachines te staan.

Een PWA developer biedt alleen maar voordelen

Een PWA developer is een stuk software dat ervoor zorgt dat uw webshop gemakkelijk te onderhouden is en dat deze ook heel goed werkt op alle mobiele besturingssystemen. Denk dan aan Android of iOS. In alle andere gevallen moet de webshop namelijk meerdere keren "gebouwd" worden. De PWA developer zorgt ervoor dat de webshop op alle mobiele apparaten goed te gebruiken is. Dat scheelt veel tijd, maar ook veel geld.

Uw klanten zullen er blij mee zijn

Voor klanten is het gebruiksgemak van uw website erg belangrijk. Zij moeten snel, het liefst in één oogopslag, kunnen zien waar ze moeten klikken om hun materialen aan te schaffen. Daarbij is het ook van belang dat uw klanten de actuele voorraad zien. Zij willen niet het hele bestelproces doorlopen en er dan achter komen dat het materiaal dat zij nodig hebben over een paar weken pas weer beschikbaar is. Door te kiezen voor een B2B webshop Magento in combinatie met een PWA developer zorgt u voor dit gebruiksgemak. Uw klanten zullen, dankzij deze duidelijke informatie, graag terugkeren in uw webshop.

Ook goed voor uw SEO

Search Engine Optimization is een term die steeds vaker voorkomt. Het is niet alleen belangrijk dat uw vaste klanten uw webshop weten te vinden, ook nieuwe klanten moeten de weg naar uw webshop weten te vinden. Dat lukt alleen wanneer uw webshop zo hoog mogelijk in de diverse zoekmachines staat. Om dit te bereiken is het belangrijk dat uw website op de juiste manier geïndexeerd wordt. En dat kan met de PWA developer. U geeft uw bedrijf ook online dan de kans om een groot succes te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.