Je kan bij veel autosloperijen schadeauto’s kopen. Dat betekent dat ze auto’s hebben die veel schade hebben en voor een klein bedrag weg worden gedaan. Omdat de auto’s zoveel schade hebben, maar nog wel kunnen rijden worden ze verkocht in de plaats van uitklaar gehaald en kapot gemaakt. Maar waarom zou je een auto willen kopen die schade heeft? Veel mensen kopen zo’n auto omdat ze de onderdelen van de auto willen gebruiken of de auto zelf willen opknappen. Sommigen mensen doen dat als hobby auto’s opknappen en daarna proberen ze het voor winst te verkopen. Maar als jij nu in bezit bent van een schadeauto en je hebt geen zin of tijd op de auto zelf opknappen vaak kopen autosloperijen de schadeauto’s van je over en geven je daar een goed bedrag voor. Of is je auto niet meer in een goede staat ze geven je altijd wel een bod waar je tevreden mee bent.

Je hoeft voor onderdelen niet gelijk een hele auto kopen die beschadigd is meestal kopen mensen zo’n auto als ze weten dat ze die goed kunnen opknappen en voor winst kunnen verkopen. Als je nu niet een hele auto wilt kopen kun je op de site van van der Ven auto’s ook alleen onderdelen kopen ze hebben daar echt heel veel soorten die allemaal uitgeprobeerd zijn en het allemaal heel goed doen.

Iets doen met jouw auto

Als er een schadeauto bij de autosloperij aankomt is dat heel nuttig voor de autosloperij hun doen er superveel mee. De overgebleven vloeistof wat nog in de auto zit wordt eruit gehaald en verwerkt. De ramen en banden worden vaak hergebruikt indien ze nog in goede staat zijn. Als de banden niet meer in goede staat zijn worden ze versnipperd en gebruikt voor kunstgras korrels. Als alles uit de auto is gehaald wat gerecycled kan worden is er alleen nog maar metaal over. Het metaal dat over is wordt helemaal klein gemaakt en verkocht aan metaalbedrijven. Die vervolgens het metaal smelten en er nieuwe dingen mee maken. Dus het is veel slimmer om wat te doen met de schadeauto dan dat de auto alleen maar voor je deur staat en er niet in gereden wordt sterker nog dat kost je alleen maar geld. In dat geval is het dus veel verstandiger om je auto weg te brengen en je krijgt er ook nog is wat geld voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *