tekst in hout branden

Aan de hand van een speciale lasertechniek kan je tekst in hout branden. Dit is een interessant alternatief voor bedrukken. Doordat er in het hout gebrand wordt, blijft de tekst namelijk veel langer zichtbaar. Ook kan er aan de hand van deze techniek erg nauwkeurig gewerkt wordt. Daardoor is het resultaat prachtig. Daarbovenop zorgt het branden van tekst voor een authentieke uitstraling van je producten. Het is dus zeker het overwegen waard! Maar wanneer kan je het toepassen?

Verkoop van houten producten

Het branden in hout is een goede manier om je zelfgemaakte houten meubels te labelen. Daardoor krijgen ze een unieke en mooie uitstraling. Door je producten te voorzien van je bedrijfsnaam of -logo zien ze er ook professioneler uit en dat is goed voor de verkoopcijfers.

tekst in hout branden

Unieke geschenkjes

Je kan ook hout van tekst laten voorzien als je van plan bent om je dierbare een houten cadeau te geven. Denk daarbij aan een houten kaasplankje, snijplankje, doosje, enzovoort. Door dit dan te laten laserbranden, kan je er de naam van je geliefde of een ander mooi tekstje op plaatsen. Zo krijgt hij of zij iets heel erg bijzonders om nooit meer te vergeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.